8 Nisan bankalar çalışıyor mu, açık mı, kapalı mı olacak, resmi tatil mi?

Ramazan ayının son a erecek olması ve Ramazan Bayramı'n ı karşılayacak olmamızla birlikte bazı sorulara yanıt aranmaya başladı. Haftanın son gününde bankacılık işlemlerini halledemeyenler 8 Nisan'da bankaların çalışma durumunu sorguluyor.

8 Nisan bankalar çalışıyor mu, açık mı, kapalı mı olacak, resmi tatil mi?

Ramazan ayının son günlerinde bayram heyecanı yaşanmaya başladı. Ramazan Bayramı nedeniyle bazı sorulara yanıt aranıyor. Bunlardan biri de bankaların çalışma durumları olarak karşımıza çıkarken ‘’8 Nisan'da bankalar açık mı, kapalı mı? 8 Nisan 2024 Pazartesi bankalar çalışıyor mu, resmi tatil mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

Ramazan Bayramı arefesi bu yıl salı gününe denk geliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram tatili ile ilgili yeni bir karar alındı ve tatil 9 gün olarak açıklandı. Gündeme gelen konulardan biri de ‘’8 Nisan'da bankalar açık mı, kapalı mı? 8 Nisan 2024 Pazartesi bankalar çalışıyor mu, resmi tatil mi?'' soruları gündeme geldi.

8 NİSAN'DA BANKALAR AÇIK MI, TATİL Mİ?

Ramazan Bayramı tatilinin uzatıldığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik.'' ifadelerine yer verdi.

8 Nisan bankalar çalışıyor mu, açık mı, kapalı mı olacak, resmi tatil mi?

Bayram tatili kamu çalışanlarına 9 gün oldu. 8 Nisan 2024 Pazartesi günü bankalar hizmet verecek. Bankaların resmi tatili 9 Nisan arefe gününde öğleden sonra başlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER