6 Şubat Salı resmi tatil mi, okullar kaplı mı olacak, çalışanlar izinli mi?

6 Şubat tarihine ilişkin araştırmalar arttı. 6 Şubat tarihinin resmi tatil olup olmadığı sorgulanırken bir yandan da okulların ve çalışanların durumu sorgulanmaya başladı.

6 Şubat Salı resmi tatil mi, okullar kaplı mı olacak, çalışanlar izinli mi?

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde büyük bir deprem felaketi yaşanmıştı. Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem tam 11 ilde etkili olmuş ve 50 binin üzerinde de vatandaşımız hayatını kaybetmişti. 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü gelmişken pek çok soru işareti de gündem oldu.

5 Şubat tarihinde 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının ikinci yarısı başladı. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri okula başlarken 6 Şubat tarihine ilişkin de soru işaretleri arttı.

6 ŞUBAT RESMİ TATİL Mİ?

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat tarihinde 11 ili etkileyen ve Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin üzerinden tam 1 yıl geçti. Bu tarihin resmi tatil listesinde yer alıp almadığı da merak konusu oldu. Öğrenciler ve çalışanlar ‘’6 Şubat tatil mi, okullar ve iş yerleri açık mı, kapalı mı olacak?'' şeklindeki sorulara yanıt aramaya başladı.

6 Şubat Salı resmi tatil mi, okullar kaplı mı olacak, çalışanlar izinli mi?

2024 Resmi tatiller listesi araştırılıyor. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem ile ilgili haberler takip edilirken, deprem bölgesinde okullar tatil mi olacak, çalışanlar izinli mi sayılacak merak konusu oldu. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi. Kararı Hatay Valiliği duyururken diğer illerden henüz bir açıklama gelmedi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER