6 Ocak tarihli Resmi Gazete atama kararları yayımlandı!

Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar çerçevesinde 6 Ocak tarihli atama kararlarının duyurulduğu ifade edildi. Bu çerçevede atamaların yapıldığı kadrolar duyuruldu.

6 Ocak tarihli Resmi Gazete atama kararları yayımlandı!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayımlanan duyuru ile birlikte 6 Ocak tarihli Resmi Gazete kararı vatandaşlara duyuruldu. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı'na atamaların gerçekleştirildiği ifade edildi.

6 OCAK TARİHLİ RESMİ GAZETE ATAMA KARARLARI YAYIMLANDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayımlanan atama kararlarına göre yapılan atamalar şu şekilde verildi;

6 Ocak tarihli Resmi Gazete atama kararları yayımlandı!

6 Ocak tarihli Resmi Gazete atama kararları yayımlandı! - Resim : 2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yavuz Selim Kıran getirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Abdulkadir Polat atandı.

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü ve ek 1 inci maddeleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek görevden alındı.

Yüksek'in yerine Antalya Bilim Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Semih Ekercin atandı.

Yayımlanan bu Resmi Gazete kararları 6 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile vatandaşlara duyuruldu.

SONRAKİ HABER