43 ilin geçiş noktasında uyuşturucuya geçit verilmedi!

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de yapılan denetim ile birlikte 60,5 kilogram "skunk" ele geçirildiği öğrenildi.

43 ilin geçiş noktasında uyuşturucuya geçit verilmedi!

Bugün polis ekipleri tarafından yapılan denetim ile uyuşturucuya geçit verilmedi! Yapılan açıklamalara göre ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de polis ekipleri tarafından narkotik köpeği ile yapılan denetimlerde, tırın dorsesinde 60,5 kilogram "skunk" ele geçirildiği öğrenildi. Bu kapsamda 2 şüpheli şahıs da gözaltına alındı.

43 ilin geçiş noktasında uyuşturucuya geçit verilmedi!

43 İLİN GEÇİŞ NOKTASINDA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 43 ilin geçiş noktasında denetimlerin yapıldığı öğrenildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürdürülürken bu kapsamada şehirler arası kara yolu ulaşımının sağlandığı 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak"ta da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde denetimlerin devam ettiği belirtildi.

110 PAKET “SKUNK” ELE GEÇİRİLDİ!

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan denetim kapsamında Kırıkkale-Ankara kara yolu üzerindeki uygulama noktasında araçlar tek tek kontrol edildi. Kontrollerde sürücü ve yolcuların GBT (genel bilgi toplama) sorgusu gerçekleştirildi.

43 ilin geçiş noktasında uyuşturucuya geçit verilmedi! - Resim : 2

Bu uygulamaların yanı sıra polis ekiplerince, uygulama noktasına alınan bir tırda arama yapıldı. Narkotik köpeği "Adam" ile vinç demiri yüklü tırın dorsesinde arama yapan ekipler, üzeri brandayla örtülü çuval içerisinde 110 paket halinde 60,5 kilogram "skunk" ele geçirdiği öğrenildi. Yapılan açıklamalara göre polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.B. ile E.U.'nun emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

SONRAKİ HABER