4 ilde Kuyu-29 operasyonları: 14 şüpheli yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Muğla Merkezli 4 ilde Kuyu-29 operasyonları düzenlendiğini duyurdu. Yılmazlar suç örgütüne yönelik operasyonda 14 şüphelinin yakalandığı açıklandı.

4 ilde Kuyu-29 operasyonları: 14 şüpheli yakalandı!

Türkiye genelinde suçlulara ve suç örgütlerine yönelik asayiş operasyonları tüm hızı ile devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu sabah Yılmazlar suç örgütüne yönelik olarak 4 ilde Kuyu-29 operasyonları düzenlendiğini duyurdu. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 14 şüphelinin yakalandığı açıklandı.

YILMAZLAR SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK KUYU-29 OPERASYONLARI!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Muğla merkezli 4 ilde elebaşılığını A.T.’nin yaptığı “Yılmazlar” suç örgütüne yönelik düzenlenen “Kuyu-29” operasyonunda 14 şüphelinin yakalandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu Muğla merkezli Trabzon, Antalya ve İzmir’de elebaşılığını A.T.’nin yaptığı “Yılmazlar” suç örgütüne yönelik “Kuyu-29” operasyonları düzenlendi.

Düzenlenen operasyon sonucu 14 şüpheli yakalanırken, şüphelilerin Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren işletmelere yönelik baskı ve cebir kullanarak; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten yaralama, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve nitelikli yağma suçlarını işledikleri tespit edildi.

Düzenlenen operasyonlarda güvenlik güçlerimiz 2 ruhsatsız tabanca ile av tüfeği ile muhtalif miktarda yasaklı madde ele geçirildi. Yine örgüt üyelerine ait olduğu düşünülen çok sayıda cep telefon, plaka ve senet, ruhsat ile POS cihazı yakalandı. Güvenlik güçleri operasyonlar sonucunda inceleme yapmak üzere bulunan hard disklere de el koydu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER