31 Dönem POMEM ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik tarihleri belli oldu!

Bu sene alımların yapılmaya başladığı 31. Dönem POMEM için gelen son dakika duyurusu ile birlikte ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik için tarihlerin belirlendiği ifade edildi.

31 Dönem POMEM ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik tarihleri belli oldu!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bu sene alımının yapıldığı 7 bin 500 polis alımı için başvuru işlemleri tamamlanmıştı. Konu hakkında EGM tarafından yapılan açıklamalarda ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik için tarihlerin netleştiği ifade edildi.

31. DÖNEM POMEM ÖN SAĞLIK KONTROLÜ VE FİZİKİ YETERLİLİK TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından konu hakkında yapılan açıklama şu şekilde verildi;

"31. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile resmi internet adresinden sorgulayarak öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve Sınav Merkezinde adayların Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı işlemleri yapılacaktır. Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasını başarı ile geçen adaylar Polis Akademisi Başkanlığınca ilan edilecek ileriki bir tarihte Mülakat Sınavı aşamasına katılacaklardır. Ayrıca, adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya ile kesici, delici alet ve yanıcı, parlayıcı madde bulundurmamaları gerekmektedir."

SONRAKİ HABER