31. Dönem POMEM Mülakat Sınavı ne zaman?

31. Dönem POMEM sınav tarihleri ve sınav yerleri belli olmuştu. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından duyurulan 31. POMEM mülakat sınavlarının ne zaman olacağı merak edildi.

31. Dönem POMEM Mülakat Sınavı ne zaman?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesine 1500'ü kadın polis olmak üzere toplam 7 bin 500 polis alımı gerçekleşecek. 31. Dönem POMEM sınav tarihleri ve sınav yerleri 26 Haziran'da açıklandı. Adaylar mülakatlara katılım sağlarken POMEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

''31. Dönem POMEM Mülakat Sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır?'' sorularına yanıt aranırken Polis Akademisi'nin (PA) açıklamaları takip ediliyor.

31. DÖNEM POMEM SINAV TARİHLERİ, SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

31. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklandı. Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinde açıklanacak olup yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacak. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekecek.

31. Dönem POMEM Mülakat Sınavı ne zaman?

31. Dönem POMEM sonuçları ''https://www.turkiye.gov.tr/polis-akademisi-polis-akademisi-sinav-sonucu-sorgulama'' adresi üzerinden öğrenilebilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 1500'ü kadın olmak üzere toplamda 7500 polis memuru alımı gerçekleştirilecek. 31. dönem POMEM sınav tarihleri ve yerleri 26 Haziran'da açıklanırken mülakatlar için henüz resmi bir açıklama gelmedi.

SONRAKİ HABER