30. Dönem POMEM giriş sınavı 3. yedek aday planlama sonucu açıklandı!

Polis Akademisi Başkanlığı, yaptığı son açıklama ile birlikte POMEM sınavı 3. yedek aday planlama sonuçlarının açıklandığını açıkladı.

30. Dönem POMEM giriş sınavı 3. yedek aday planlama sonucu açıklandı!

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusu ile birlikte 30. Dönem POMEM Giriş Sınavı 3. yedek aday planlama sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Bu kapsamda sınava giren kişiler için sonuçlara nereden ulaşılabileceği hakkında bilgilendirmeler yapıldı

30. DÖNEM POMEM SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Konu hakkında Polis Akademi tarafından yayımlanan duyuruda sonuçların açıklanmasına ilişkin şu şekilde açıklamalarda bulunuldu;

"30. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine ön lisans mezunu 36 erkek, lisans mezunu 19 kadın, ön lisans mezunu 6 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

30. Dönem polis meslek eğitimi için yedek aday planlamaları 3. yedek planlama ile birlikte sonlandırılmıştır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur."

30. DÖNEM POMEM SINAVI 3. YEDEK SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden kişilerin sonuçlara kolay bir şekilde ulaşılabileceği ifade edildi. Ön lisans ve lisans mezunları için sonuçların açıklandığı öğrenildi.

SONRAKİ HABER