30 Ağustos Cuma günü kargolar çalışıyor mu?

Günümüzde sıklıkla kargo alan ya da gönderen vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargoların çalışıp çalışmadığı merak ediyor. Kargo şirketleri ve PTT kargonun 30 Ağustos'ta çalışma durumu merak edilirken araştırmalar da devam ediyor.

30 Ağustos Cuma günü kargolar çalışıyor mu?

30 Ağustos tarihi Zafer Bayramı olarak kutlanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı için geri sayım devam ederken merak edilen pek çok konuya da yanıt aranıyor. 30 Ağustos tarihinde kargoların çalışıp çalışmadığı merak edilen konular arasında yer alırken ''30 Ağustos Cuma günü kargolar çalışıyor mu? PTT Kargo açık mı, dağıtım ve kargo kabulü yapılacak mı?'' sorularına yanıt aranıyor.

Kargo şirketlerinin hizmetlerini kullanmak isteyen vatandaşlar, 30 Ağustos tarihi için araştırmalarını sürdürürken kargolarla ilgili merak edilenler de belli oldu.

30 AĞUSTOS KARGOLAR AÇIK MI?

30 Ağustos Cuma günü kargoların açık mı kapalı mı olduğunu araştırıyor. 30 Ağustos tarihinde kutlanacak Zafer Bayramı, bu yıl cuma gününe denk gelirken milli bayramlar arasında yer alması sebebiyle de resmi tatiller arasında yer alıyor. Resmi tatil olarak kabul edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargo şirketlerinin mesai durumu merak konusu olurken kargoda bekleyen ya da kargo gönderecek vatandaşlar, "30 Ağustos'ta kargolar çalışıyor mu, resmi tatillerde kargolar açık mı?" gibi sorulara arıyor.

30 Ağustos Cuma günü kargolar çalışıyor mu?

Resmi tatil olarak kabul edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda birçok kamu kurum ve kuruluş kapalı oluyor. Bu çerçevede PTT de kamu kurumu olduğundan PTT Kargo cuma günü hizmet vermeyecek. Kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra özel sektörde hizmet veren bazı şirketler de 30 Ağustos'ta kapalı olurken özel kargo şirketleri konuyla ilgili açıklama yapmadı. Bu nedenle çalışma durumu hakkında kargo şirketleri ile iletişime geçebilirsiniz.

SONRAKİ HABER