30 Ağustos Cuma günü berber ve kuaförler açık mı?

30 Ağustos resmi tatiller arasında yerini alıyor. Bu kapsamda resmi tatillerde berber ve kuaföre gitmek isteyenler yarın berber, kuaför ve güzellik salonlarının çalışma saatini araştırıyor.

30 Ağustos Cuma günü berber ve kuaförler açık mı?

Resmi tatillerde tüm resmi ve kamu kurumları kapalıdır. Berber, kuaför ve güzellik salonları özel sektöre girdiği için vatandaşlar bu noktada çalışma saatlerini merak ediyor. Resmi tatil dönemlerde berber, kuaför ve güzellik salonları kendi inisiyatiflerine bağlı olarak çalışıyor.

BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARI AÇIK MI?

Genellikle açık olan berber, kuaför ve güzellik salonları, isteğe bağlı olarak yarın hizmet vermeyebilir. Bu sebeple resmi tatillerde kuaförlerden hizmet almak isteyenlerin bu noktada direkt olarak salonlarla iletişime geçerek çalışma saatleri hakkında bilgi alması önerilmektedir.

Ancak pek çok işletme resmi tatilinin Kurban ya da Ramazan Bayramı olmaması sebebi ile tam çalışma şekli ile hizmet vereceği tahmin ediliyor.

30 AĞUSTOS KAPALI OLAN YERLER

30 Ağustos Cuma günü resmi tatil olması sebebi ile kapalı olacak yerler hastane, sağlık ocakları, eczaneler, noterler, bankalar, kargolar, kamu daireleri ve PTT’dir. Bunları yanı sıra özel sektörde genel olarak çalışma düzeni aynı şekilde devam etmektedir. Resmi kurumlar 2 Eylül Pazartesi günüden itibaren hizmet vermeye devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER