30 Ağustos Cuma AVM'ler açık mı, kaçta açılacak, kaçta kapanacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında araştırmalar başladı. 30 Ağustos tarihinin bu yıl cuma gününe denk gelmesi sebebiyle AVM'lerin çalışma durumu sorgulanıyor.

30 Ağustos Cuma AVM'ler açık mı, kaçta açılacak, kaçta kapanacak?

Son günlerde arama motorlarında 30 Ağustos tarihi ile ilgili araştırmalar arttı. 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl cuma gününe denk gelirken bu tarihte alışveriş merkezlerine (AVM) gidecek olanlar şimdiden araştırmalarına başladı.

AVM'lerde işleri olanlar 30 Ağustos tarihi için planlarını yapmak üzere araştırmalarına başlarken ''30 Ağustos Cuma AVM'ler açık mı, kaçta açılacak, kaçta kapanacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı. 30 Ağustos tarihinde AVM'lerin çalışma durumu belli oldu.

30 AĞUSTOS CUMA AVM'LER AÇIK MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı milli bayramlar arasında yer alıyor ve resmi tatil sayılıyor. Bu yıl cuma gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle cuma gününü AVM'de değerlendirmek isteyen vatandaşlar "30 Ağustos Cuma AVM'ler açık mı, kaça kadar?" gibi soruların yanıtını aramaya başladı. Alışveriş merkezlerinin çalışma saatlerini merak eden vatandaşlar 30 Ağustos Cuma günü AVM'lerin çalışma durumu belli oldu.

Kamu ve devlet dairelerinin izinli sayıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramında tatilini alışveriş merkezlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar rahatlıkla AVM'ye gidebilecek. 30 Ağustos'ta AVM'lerin çalışma saatlerinde bir değişiklik olmayacak ve alışveriş merkezleri açık olacak. AVM'ler genel olarak sabah 10.00'da açılacak ve 22.00'de kapanacak.

SONRAKİ HABER