3 ilimiz alevlere teslim olurken gelen görüntüler yüreklerin yanmasına neden oldu!

Kınık'ta çıkan yangın sonucu 3 mahalle tahliye edilirken Çanakkale'de ise sabahın ilk ışıklarıyla çekilen görüntüler büyük bir alanın küle döndüğünü gösterdi.

3 ilimiz alevlere teslim olurken gelen görüntüler yüreklerin yanmasına neden oldu!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 4 gündür devam eden orman yangınına bir ilimiz daha eklendi. İzmir'in Kınık ilçesi ve Çanakkale'de de yangın çıkarken 3 ilimiz alevlerin etkisi altında kaldı. Ekipler tarafından yangın söndürme çalışmaları hızla devam ederken gelen görüntüler ise yürekleri dağladı.

Kınık'ta çıkan yangın sonucu 3 mahalle tahliye edilirken Çanakkale'de ise sabahın ilk ışıklarıyla çekilen görüntüler büyük bir alanın küle döndüğünü gösterdi. O görüntüler kısa sürede gündeme gelirken yürekler yandı.

izmir-canakkale-ve-antalya-cayir-cayir-yaniyor-16160681-7640-m.jpg

İzmir'in Kınık ilçesi, Çanakkale ve Antalya'nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınları havadan ve karadan ekiplerin tüm müdahalesine rağmen hala kontrol altına alınamazken gün doğumu ile birlikte ekiplerin müdahalesi de hızlandı. Saatlerdir Çanakkale'de devam eden yangın ise pek çok yerin küle dönmesine neden oldu.

İzmir Kınık'ta ormanlık alanda çıkan yangına hem havadan hem de karadan müdahale sürmeye devam ederken ibrahimağa Mahallesi'ndeki ormanlık alanda dün öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının söndürülmesi için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve çevre belediyelerin itfaiye ekiplerinin yürüttüğü çalışmanın devam ettiği bilgisi verildi.

izmir-canakkale-ve-antalya-cayir-cayir-yaniyor-16160681-8347-m.jpg

Çıkan yangına gece boyu 4 arazöz,13 su ikmal aracı ve 6 iş makinesi 7 ilk müdahale yer ekibiyle müdahale sağlandı. Yangınların çıkmasının ardından gelen görüntüler yürekleri dağlarken birçok alanın küle döndüğü görüldü.

izmir-canakkale-ve-antalya-cayir-cayir-yaniyor-16160681-1963-m.jpg

Birkaç gündür tüm müdahaleye rağmen kontrol altına alınamayan orman yangınlarında henüz bir can kaybı yaşanması.

SONRAKİ HABER