3 Bakan Narin'in kabrini ziyaret edecek

Diyarbakır'da kayıp olduğu ihbarı ile hakkında arama çalışmaları başlatılan, daha sonra cinayete kurban gittiği belirlenen Narin'in cinayeti tüm ülkeyi yasa boğmuştu. 3 Bakanın birlikte Narin'in kabrini ziyaret edecekleri açıklandı.

3 Bakan Narin'in kabrini ziyaret edecek

Narin Güran cinayeti tüm Türkiye tarafından yakından takip edilmeye devam ederken 8 yaşında hayattan kopartılan küçük kızın katil ya da katillerini belirlemek için soruşturma sürüyor. İlk olarak hakkında kayıp ihbarı yapılan, arama çalışmalarının sonunda ise bir çuval içerisinde kayalarla suya atılan cesedi bulunan talihsiz kızın cinayet soruşturmasında aralarında anne, baba, abi ve amcasının da yer aldığı 24 kişi gözaltına alınmıştı.

3 BAKAN NARİN'İN KABRİNİ ZİYARET ETMEK İÇİN DİYARBAKIR'A GİDİYOR!

Küçük kızın cinayete kurban gittğinin ortaya çıkmasının ardından başlatılan soruşturma devam Bakan Göktaş, "En ağır cezayı almaları için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kaybolduğu haberi alınır alınmaz devletimizin tüm kurumları arama çalışmalarını başlatsa da ne yazık ki acı haber aldık. Psiko-sosyal destek hizmeti sağladık.

Adalet ve İçişleri Bakanlarımız ile birlikte Diyarbakır'da yavrumuzun kabrini ziyaret edeceğiz. Sorumlu herkes hesap verene kadar sürecin bizzat takipçisi olacağız. Narin'in katilleri hem adalet önünde hem de kamu vicdanı önünde hesap verecek" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, bakanlık olarak bu davaya müdahil olacaklarını ifade ederken yaşanan acı olayın ise siyasi malzeme yapılmaması gerektiğini dile getirdi. Narin'in mezarını ziyaret edecek 3 bakanın olay hakkında yaşanan son gelişmeler hakkında da bilgilendirmede bulunması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER