28 Eylül Türk Telekom internet çöktü mü, internet neden yok, ne zaman gelecek?

Türk Telekom internet kullanıcıları internete bağlanamıyor. Bu nedenle yaşanan erişim sorunun neden kaynaklandığı ve ne zaman giderileceği merak ediliyor.

28 Eylül Türk Telekom internet çöktü mü, internet neden yok, ne zaman gelecek?

Günümüzde hayatı oldukça kolaylaştıran internet teknolojisini sunan operatör firmalarının milyonlarca abonesi bulunuyor. Kesintisiz internet erişimi vatandaşlar için büyük bir önem taşırken son olarak Türk Telekom internet aboneleri bir erişim sorunu ile karşılaştı.

Ankara'da yaşayan Türk Telekom aboneleri yaşanan erişim sorunu nedeniyle ''Türk Telekom çöktü mü, internet ne zaman gelecek, Türk Telekom arıza sebebi ne?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

28-eylul-turk-telekom-internet-coktu-mu-internet-neden-yok-ne-zaman-gelecek-001.jpg

ANKARA'DA TÜRK TELEKOM ERİŞİM SORUNU

''Türk Telekom çöktü mü?'' sorusu gündem oldu. Türk Telekom internet kullanıcıları Ankara'daki erişim sorunu nedeniyle sosyal medyadan da sorunlarına çözüm aramaya başladı. Türk Telekom internet kullanıcıları bugün sabah saatleri itibariyle internete giremediklerini ve bağlantı sorunu ile karşılaştıklarını sosyal medyadan dile getirdi.

28-eylul-turk-telekom-internet-coktu-mu-internet-neden-yok-ne-zaman-gelecek.jpg

Türk Telekom kullanıcıları tarafından en çok bildirilen sorunlar:

94% Sabit internet
49% Sinyal yok
26% Mobil internet

Söz konusu sorun nedeniyle Türk Telekom müşteri hizmetlerinden alınan bilgiye göre; Ankara'da genel bir şebeke sorunu oluştuğu bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER