28 Eylül hangi burç, yükseleni ne?

Burçlarla yakından ilgilenenler hangi burcun hangi güne denk geldiğini merak ediyor. Bu kapsamda 28 Eylül hangi burç, yükseleni ne sorularının cevapları merak konusu oldu.

28 Eylül hangi burç, yükseleni ne?

28 Eylül tarihinde doğanlar terazi burcunda olurlar. Ağustos sonu ile eylül ayı içerisinde hakim olan başak burcu artık yerini teraziye bıraktı. 24 Eylül tarihinde başlayan terazi burcu 23 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Burçları yakından takip edenler gün gün burçları ve burç özelliklerini araştırıyor. Bu kapsamda 28 Eylül’ün hangi burca denk geldiğini ve o burcun özellikleri merak ediliyor. 28 Eylül Terazi burcuna denk gelmektedir. Terazi burcu diğer burçlara kıyasla son derece şefkatlidir. Bunun yanı sıra hayatında denge kurma konusunda zorlanabilen terazi burçları inatçıdır.

TERAZİ BURÇLARININ ÖZELLİKLERİ

Terazi burçlarının tüm özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

Terazi burçları genellikle özel hayatı ile iş hayatı arasında denge kurma konusunda zorluk yaşayabilen burç türü olarak bilinmektedir. Ancak bunun yanı sıra son derece anlayışlı, sevecen ve güçlü karaktere sahip olan terazi burcu insanlara yardım etme konusunda da ön plana çıkan burçların başında gelmektedir.

28 EYLÜL YÜKSELENİ HANGİ BURÇ?

Burçların yükselenini hesaplamak çok ayrı bir konudur. Yükselen hesaplamak için kişinin doğum tarihi, saati ve doğum yerinin bilinmesi gerekiyor. Bu sebeple aynı günde doğan kişilerin doğum saatleri farklı olsa bile yükselen burç hesaplaması farklılık göstermektedir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER