28 Ekim resmi tatil mi, yarım gün mü, 28 Ekim tatil mi?

28 Ekim tarihi ile ilgili olarak araştırmalar başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde 28 Ekim tarihinin tatil olup olmadığını sorgulayan vatandaşlar araştırmalarına devam ederken detayları derledik.

28 Ekim resmi tatil mi, yarım gün mü, 28 Ekim tatil mi?

Ülkemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılı kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı öncesine denk gelecek 28 Ekim tarihi ile ilgili araştırmalarına başladı. 28 Ekim tarihinde okulların tatil olup olmayacağı merak edilirken ''28 Ekim yarım gün mü, tatil mi?'' sorularına yanıt aranmaya başladı. Özellikle öğrenciler ve çalışanlar tarafından merak konusu olan 28 Ekim tarihi ile ilgili detayları derledik.

2023 yılında resmi tatiller listesi merakla takip ediliyor. Ekim ayında araştırılan resmi tatiller listesinde 28 Ekim'in yer alıp almadığı merak konusu oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 29 Ekim tarihinden önce ''28 Ekim yarım gün tatil olur mu?'' sorusunun yanıtını derledik.

28-ekim-resmi-tatil-mi-yarim-gun-mu-28-ekim-tatil-m.jpg

28 EKİM YARIM GÜN MÜ, TAM GÜN TATİL Mİ?

28 Ekim bu yıl cumartesi gününe denk geliyor. 28 Ekim Cumartesi günü yarım gün tatil kapsamında yer almıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil olurken 28 Ekim tarihinin cumartesi gününe denk gelmesi ile beraber zaten okullar ve kamu kurumları açık olmayacak. 29 Ekim günü ise Pazar gününe denk geldiği için kamu kurumlarında yine tatil günü olmuş olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER