24 Haziran Kabine toplantısı olacak mı? Hangi konular görüşülecek

Bayram tatilinin sona ermesinin ardından ülke gündemi kaldığı yerden devam ediyor. Bayram öncesinde görüşülmesi ve bir karara bağlanması beklenen konulara dair vatandaşlar resmi kurumları ve kişileri yakından takip ediyor.

24 Haziran Kabine toplantısı olacak mı? Hangi konular görüşülecek

Bu kapsamda Türkiye gündemini belirleyen en önemli toplantılardan olan Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı sorusu yeniden sorulmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Yardımcıları ve bakanlar yer alıyor.

KABİNE TOPLANTISI OLACAK MI?

9 günlük tatilin bitmesinin ardından ülke siyaseti bıraktığı tempo ile başladı. Bu kapsamda 24 Haziran tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının olup olmayacağı sorusu da cevaplandı.

Resmi kaynaklardan konu ile ilgili bugün toplantı olacağına dair bir açıklama gelmedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük programının paylaşıldığı resmi internet sitesinde de Kabine Toplantısına dair bir açıklama bulunmuyor.

24 Haziran Kabine toplantısı olacak mı? Hangi konular görüşülecek

PROGRAMDA NELER YER ALIYOR?

Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde yer alan takvimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün 15:00'da partisinin MYK toplantısına başkanlık edeceği bilgisi yer alıyor. Kabine toplantısının yapılacağı kararının alınması takdirde vatandaşlara bilgilendirme yapılıyor.

Kabine toplantısının gerçekleşmesi halinde sokak köpekleri, vergi düzenlemeleri, enflasyon ve dış politika konularının görüşülmesi bekleniyor. Görüşme sonrasında Cumhurbaşkanı, alınan karar ve bildirilen görüşleri vatandaşlara duyuruyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER