24 Eylül Pazar Altın fiyatlar ne kadar, döviz piyasasındaki son durum

Son zamanlarda sürekli artmasıyla ve ilerleyen günlerde artacak haberleriyle gündeme gelen altın vatandaşlar tarafından oldukça sık tercih edilen bir yatırım araçları arasında yer alıyor.

24 Eylül Pazar Altın fiyatlar ne kadar, döviz piyasasındaki son durum

Özellikle iş insanları ve yarırımcılar tarafından oldukça fazla tercih edilen altın haftanın son gününü kaç TL ile kapattığı merak konusu oldu. Vatandaşlar ve yatırımcılar piyasayı takip ederken altın haftanın son gününde de düşüş yaşadı.

screenshot-7.jpg

Havalarında güzel gitmesiyle düğün sezonu uzadı ve hala düğün yapmayı bekleyen çiftler ve aileler alton, döviz piyasasını yakından takip ediyor. "24 Eylül 2023 Altın fiyatları ne kadar oldu?, Çeyrek, gram, yarım altın fiyatları? Cumhuriyet altın fiyatları? gibi sorular arama motorlarında sıkça arananlar arasında yerini aldı.

fewfewf-1-690x450.jpg

Altın fiyatları yükselmeye devam ederken haftanın son gününde altın ve döviz piyasasını derledik. 24 Eylül Pazar günü altın fiyatları şu şekilde,

ALTIN FİYATLARI

screenshot-5.jpg

DÖVİZ FİYATLARI

screenshot-6.jpg

Döviz ve altın fiyatları her geçen gün TL karşısında ki değeri değişiyor. Birikim yapmak isteyen yada düğünü olan vatandaşların fiyatlar çok yükselmeden almaları ekonomistler tarafından tavsiye ediliyor.

SONRAKİ HABER