21 Ekim Pazartesi okullar tatil mi 2024, bugün okul var mı?

21 Ekim 2024 Pazartesi günü haftanın ilk iş ve okul günü için araştırmalar başladı. Deprem ve bir anda bastıran kötü hava koşulları nedeniyle bugün okullar tatil mi, okul var mı soruları gündeme gelirken valilik kararları beli oldu.

21 Ekim Pazartesi okullar tatil mi 2024, bugün okul var mı?

Peş peşe yaşanan deprem felaketleri ve bir anda bastıran kış mevsimi nedeniyle bazı illerde eğitim ve öğretime zorunlu ara verilmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar ve depremin etkileri nedeniyle öğrenciler ile veliler "21 Ekim okullar tatil mi 2024?" sorusuna yanıt aramaya başladılar. Peki, bugün okullar tatil mi, okul var mı?

21 EKİM OKULLAR TATİL Mİ 2024?

Geçtiğimiz hafta bazı illerde meydana gelen deprem hadisesinin akabinde valilikler tarafından okullar tatil edilmiş ve olası olumsuzlukların önüne geçilmişti. Bu hafta ise öğrenciler, okulların tatil edilip edilmediğini, hava muhalefetinin de bazı bölgelerde etkisini göstermesi ile birlikte sorgulamaya başladı. Peki, 21 Ekim Pazartesi günü okullar tatil mi?

Şu ana kadar okullar konusunda tatil kararı açıklayan bir il ya da ilçe olmadı. Valilikler tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilmeye devam edilecek. Ancak deprem bölgesi ya da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı yapılan illerin hiç birinde şu ana kadar alınan bir tatil kararı bulunmuyor. Böyle bir karar alınması durumunda haberimiz güncellenecektir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER