2025 Hac ön kayıt ücreti ne kadar?

Hac ön kayıt ücretleri ile ilgili merak edilenler arttı. Diyanet İşleri Başkanlığının konuyla ilgili açıklama yapıp yapmadığı merak edilirken 2025 Hac ön kayıt ücreti başvuru sahipleri tarafından araştırma konusu oldu.

2025 Hac ön kayıt ücreti ne kadar?

2024 yılında hac kurasına giren kesin kayıt hakkı kazanamayanlar ile kesin sırası gelse de hacca gidemeyenler kayıt yenileyecek. Süreçle ilgili takvim merak edilirken Hac ön kayıt ve kayıt yenileme süreci için Diyanet İşleri Başkanlığından açıklama geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, hacı adaylarının beklediği 2025 hac ön kayıt sürecini duyurdu. Bununla beraber ''2025 hac ön kayıt ücreti ne kadar, Hac kayıtları nasıl, nereden yapılır?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

2025 HAC KAYITLARI NE ZAMAN, NASIL YAPILIR?

Hacı adayları, 16 Eylül 2024 tarihine kadar anlaşmalı bankalara ön kayıt ücretlerini yatırarak, e-Devlet üzerinden ön kayıt başvurularını yapabilecek.

2025 Hac ön kayıt ücreti ne kadar?

Bu yıl, 2024 hac kurasına girdiği halde kesin kayıt hakkı elde edemeyen ya da kesin kayıt sırası geldiği halde hacca gidemeyenlerin kayıtları, önceki yıllardan farklı olarak otomatik olarak yenilenmeyecek. Vatandaşlar, kayıt yenileme işlemlerini hac ön kayıt ücreti ödemeden 16 Eylül'e kadar e-Devlet üzerinden yapacak.

HAC ÖN KAYIT ÜCRETİ NE KADAR?

Hacca ilk defa kayıt yaptıracak olanlar, 750 TL olan ön kayıt ücretini anlaşmalı bankaların hac kurumsal tahsilat hesabına yatırabilecek.

SONRAKİ HABER