2024 YKS başvuru ve sınav tarihleri ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?

ÖSYM tarafından düzenlenen YKS hakkında sınav tarihi ve başvuru ücreti merak ediliyor. YKS hakkında merak edilenler hakkında merak edilenler artarken detaylar Haberankara.com adresinde yer aldı.

2024 YKS başvuru ve sınav tarihleri ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında merak edilenler arttı. YKS hakkında soruları artan öğrenciler sınav tarihleri ve başvuru ücretini merak etmeye başladı.

ÖSYM sınav takvimi yayımlanırken YKS başvuru tarihinin başlangıç ve bitiş tarihi belli oldu. Üniversite öğrencisi adayları, ‘’YKS başvuruları bitti mi, ne zaman bitecek, başvuru ücreti ne kadar?'' sorularına yanıt arıyor.

YKS BAŞVURULARI NE ZAMAN SONA ERECEK?

‘’YKS başvuru tarihi ne zaman son? YKS başvuru ücreti ne kadar? TYT - AYT - YDT başvurusu nasıl yapılır?'' soruları gündeme taşındı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavı olan YKS'ye milyonlarca öğrenci katılım sağlayacak. YKS başvuruları başlarken 26 Şubat tarihinde de başvurular sona erecek. 2024 yılında YKS başvuru ücreti her oturum için 295 TL olarak belirlendi. YKS başvuru işlemi ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi'ne giriş yapılarak, istenen bilgiler doldurulduğunda ve ücret ödendiğinde başvurular tamamlanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER