2024 TOKİ indirim kampanyası başvuruları başladı mı?

TOKİ'nin indirimli konut sunacağı dar gelirli grup araştırmalarına başladı. TOKİ tarafından hayata geçirilen projeler takip edilirken son olarak dar gelirliler için indirimli konut kampanyası fırsatı sunulurken detaylar da merak edildi.

2024 TOKİ indirim kampanyası başvuruları başladı mı?

Ülkemizde dar ve orta gelirli grup için ev almak giderek zorlaşırken Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), konut başvuru tarihleri ev alma hayali kuranların gündeminde yer alıyor. Mayıs ayından itibaren başlayan başvurular, bazı illerde ihalelerin tamamlanmasıyla sona ererken ''2024 TOKİ başvuruları başladı mı, yeni konut satışları ne zaman? TOKİ indirim kampanyası 2024 ne zaman başlıyor?'' sorularına yanıt aranıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı aracılığı ile ev sahibi olmak isteyenler TOKİ 2024 başvuru sürecine dair detayları araştırıyor. TOKİ, 2024 yılında Türkiye genelinde 26 ilde 132 konut ve 29 ilde 296 iş yerini vadeli ve açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanırken detayları derledik.

2024 TOKİ BAŞVURUSU NE ZAMAN?

TOKİ, konut üretmeye devam ediyor. TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenler, yeni konut satışlarını bekliyor. TOKİ'nin bu yılki konut satışlarına yönelik projeler henüz netleşmedi. Bu tarih itibari ile net bir bilgi henüz açıklanmadı. TOKİ'nin Web sayfasındaki "Talep ve Satış" bölümünden tüm illerdeki konut satışları hakkında bilgi edinebilirsiniz. TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası için henüz herhangi bir duyuruda bulunulmadı.

SONRAKİ HABER