2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Bu sene Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde toplamda 8 bin işçi alımı yapılacağı öğrenilmişti. Bunun ardından başvuru yapan kişiler için sonuçların ne zaman açıklanacağı da merak konusu oldu.

2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Şubat ayında Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 8 bin işçi alımının yapılacağı öğrenilmişti. Yapılan bu açıklamaların ardından ise başvuru yapmak isteyen kişiler için tanınan süre 27 Şubat 2024 tarihinde sona erdi. Bu çerçevede başvuru yapan kişiler tarafından en çok merak edilen konulardan biri de başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında oldu.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bakanlık tarafından sonuçların açıklanmasına yönelik herhangi bir açıklama henüz gelmezken, bunun yanı sıra da İŞKUR üzerinden gerçekleştirilen bu alımlar için kuranın gerçekleştirileceği ifade edildi. Bu kuranın nasıl gerçekleştirileceğine yönelik merak edilenlerin artmasının ardından ise takvim yayımlandı. Verilen bu takvime göre 18 Mart ile 19 Mart 2024 tarihinde kura işlemlerinin halledileceği öğrenilmiş oldu. Bununla birlikte kuraların Ankara'da noter huzurunda sabah 09:00’da çekilmeye başlanacak ve saat 18:00’de sona ereceği ifade edildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIM SONUÇLARINA NASIL ULAŞILIR?

Canlı gerçekleşecek olan kura çekimlerinin ardından sonuçlara ulaşmak isteyen kişilerin de Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden sonuçlara erişebileceği öğrenilmiş oldu.

SONRAKİ HABER