2024 Ramazan Bayramı tatili ne zaman, bayram tatili 9 gün mü?

2024 Ramazan Bayramına sayılı günler kala bayram tatili için geri sayım başladı. Bayram tatilinin ne zaman başlayacağı merak edilirken 2024 Ramazan bayramı tatili tarihleri merak edildi.

2024 Ramazan Bayramı tatili ne zaman, bayram tatili 9 gün mü?

Gündemin en önemli konuları arasında ‘’Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?'' sorularına yanıt aranıyor. 2024 Bayram tarihleri belli olurken 2024 Ramazan Bayramına sayılı günler kala 9 günlük tatil müjdesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu.

Ramazan Bayramı tatili hafta sonu ile birleştirilerek 9 güne çıkarıldı. Bu çerçevede ‘’Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 2024 Bayram tarihleri belli oldu mu?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı. Ramazan Bayramı tatili hafta sonu ile birleştirilerek 9 güne çıkarılırken tatilin hangi gün başlayacağı da merak edilenler arasındaki yerini aldı.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ramazan Bayramı tatilinin uzatıldığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sözlerimi bitirmeden önce kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum.

2024 Ramazan Bayramı tatili ne zaman, bayram tatili 9 gün mü?

Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik.Genel olarak özel sektörümüzün de böyle yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz. Ramazan Bayramı'nızı şimdiden tebrik ediyor ve bir buçuk günlük idari izin kararımızın hayırlı olmasını diliyorum. Hepinizi bir kez daha sevgiyle saygıyla selamlıyorum” dedi.

2024 Ramazan Bayramı tatili ne zaman, bayram tatili 9 gün mü? - Resim : 2

Bayram tatili kamu çalışanlarına 9 gün olurken bayram tarihleri haricinde kalan bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacaklar. Bu durumda 5 Nisan Cuma mesai bitimiyle başlayan bayram tatili 15 Nisan Pazartesi günü sona erecek. Bayramın ilk günü de 10 Nisan tarihinde idrak edilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER