2024 Polis Akademisi EGM bekçilik alımı ne zaman yapılacak, başvurular ne zaman?

Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü bekçi alımına ilişkin merak edilenler artıyor. Bekçi alımına dair açıklama beklenirken başvuruların ne zaman alınacağı da sorgulanmaya devam ediyor.

2024 Polis Akademisi EGM bekçilik alımı ne zaman yapılacak, başvurular ne zaman?

Polis Akademisi (PA) Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yürütülen Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alım süreci hakkında gelişmeler merak ediliyor. Bekçi olmak isteyen adaylar, alı sürecine ilişkin bilgi almak isterken yapılan açıklamaları da yakında takip ediyor.

Bekçilik başvuru yapacak olan adaylar ‘’2024 bekçi alımı ne zaman, bekçilik başvurusu ne zaman, şartları nedir?'' sorularına yanıt arıyor. Her yıl belirli dönemlerde alımı yapılan bekçilerin bu yıl ki alım süreci araştırılıyor. Bekçilik başvuru tarihleri, bekçilik başvuru adımlarının neler olduğu merak ediliyor. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen bekçiler için yeni alımın ne zaman olacağı merak ediliyor.

2024 BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN?

31. Dönem POMEM başvuruları adayların gündeminde yer almaya devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılacak açıklamayı bekleyen adaylar için henüz bir alım açıklaması gelmedi.

2024 Polis Akademisi EGM bekçilik alımı ne zaman yapılacak, başvurular ne zaman?

31. Dönem POMEM başvuru şartları ve başvuru tarihlerine göre müracaatlarını tamamlayacak olan adaylar için alım sürecine ilişkin açıklama beklenirken yapılacak duyurunun ardından başvuruların ‘’https://ais.pa.edu.tr/'' adresi üzerinden alınacağı öngörülüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER