2024 PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklandı! E-devlet sınav sonucu sorgulama ekranı!

2024 Yılı PMYO Giriş Sınavı Sonuçları için beklenen açıklama yapıldı. 2024 Polis meslek Yüksekokulu Sınavı sonuçları belli oldu.

2024 PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklandı! E-devlet sınav sonucu sorgulama ekranı!

Polis olmak isteyenlerin girmiş oldukları 2024 PMYO Sınavı için sonuçların açıklanması heyecan ile bekleniyordu. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan sınavın sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyenler bu sonuçları nereden ve nasıl sorgulayabileceklerini araştırıyorlar. 2024 PMYO giriş sınavı sonuçları nereden bakılır?

SONUÇLAR AÇIKLANDI!

Polis olmak için 2024 PMYO Giriş sınavına katılan adaylar bir süredir heyecan ile bu sonuçların açıklanmasını bekliyorlardı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yeni bir duyuru yayınlandı. Duyuruda 2024 Yılı PMYO Giriş Sınavı sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Sınava giren adaylar sınav sonuçlarını internet üzerinden sorgulayarak öğrenebilecekler. Adaylara sınav sonuçları için herhangi bir şekilde posta veya diğer iletişim kanallarıyla sınav sonuçları gönderilmeyecek.

YEDEKLER İÇİN AÇIKLAMA!

Polis Akademisi Başkanlığı yedek planlama için ise şu açıklamayı yaptı:

“Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.”

SINAV SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?

2024 PMYO Giriş Sınavı sonuçları için sorgulamanın nasıl yapılacağı merak konusu oluyor. Bu sorgulama E-Devlet üzerinden yapılabilecek. Adaylar kişisel bilgileri ile önce E-Devlet sistemine giriş yapmaları gerekiyor. Ardından E-Devlet’te Polis Akademisi Başkanlığı’nın hizmetleri arasında yer alan Polis Akademisi Sınav Sonucu Sorgulama hizmetimi tıklayacaklar. Burada açılacak olan sayfada adaylar sınav sonuçlarını görebilecekler.

SONRAKİ HABER