2024 Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı belli oldu mu, atama ne zaman yapılacak?

Öğretmen ataması gündemin en yoğun araştırılan ve merak edilen konuları arasında yer alıyor. Atamalarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler merak ettikleri sorulara yanıt ararken bir yandan da kadro ve branş dağılımlarının belli olup olmadığını sorguluyor.

2024 Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı belli oldu mu, atama ne zaman yapılacak?

2024 Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı belli oldu mu, atama sayısı kaç olacak? -Öğretmen atamaları için heyecan dorukta. Adaylar atama için açıklama beklerken en son yapılan duyuruların ardından merak edilenler de arttı. Atama takvimi ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken öğretmen atama takvimine ilişkin gözler Kabine Toplantısına çevrildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından son yapılan açıklamada sayının netleştiği gerçekleştirilecek ilk Kabine Toplantısı sonrasında atama sayısının açıklanacağı ifade edilmişti. Gözler bu hafta içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı'na çevrildi. .22Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak, kaç bin öğretmen ataması yapılacak?'' sorularına yanıt aranıyor.

2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Öğretmen atama takvimi ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler Bakan Tekin tarafından yapılan açıklama ile heyecanlandı.

2024 Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı belli oldu mu, atama ne zaman yapılacak?

Bakan Tekin, atama sayısının netleştiği tarihi kabine toplantısının ardından duyurulacağını ifade ederken gözler de toplantı takvimine çevrildi. 2024 Öğretmen atama takvimi ve sayının açıklanmasının hemen ardından MEB tarafından kadro ve branş dağılımının duyurulması bekleniyor. Henüz konuyla ilgili bir netlik bulunmuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER