2024 MSÜ tercihleri ne zaman bitecek, son başvuru tarihi nedir?

Bu sene Milli Savunma Üniversitesi tarafından yapılan sınava girerek tercih yapacak olan kişiler için tercihlerin son başvuru tarihi merak konusu oldu.

2024 MSÜ tercihleri ne zaman bitecek, son başvuru tarihi nedir?

2024 yılı için gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi sınavının sona ermesinin ardından puanları açıklanan tüm adaylar tercihlerini yapmaya başladı. Bunun üzerine tercih süreci hakkında merak edilenler de internet üzerinde sık sık sorulanlardan oldu. Tercihlerin nasıl yapılabildiği gibi konular hakkında merak edilenlerin artmasının ardından son başvuru tarihinin ise belirlendiği ifade edildi.

2024 MSÜ TERCİHLERİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Bu konuda merak edilenlerin artmasının yanı sıra Milli Savunma Üniversitesi başvuruları için gerekli olan kılavuzlar da yayımlandı. Bu kılavuzlara bakarak, 3 Nisan 2024 tarihinde başlayan başvuru işlemlerinin 10 Mayıs 2024 tarihinde sona ereceği ifade edildi.

Tercih yapacak olan adayların da verilen bu süre içerisinde tüm tercih işlemlerini tamamlaması gerektiği belirtildi.

MSÜ TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

Kişilerin aldıkları puanlara göre yapacakları tercihler e-Devlet kapısı üzerinden gerçekleştirilmektedir. Belirlenen tercih listelerinde kendi T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile yapacakları giriş ile kolay bir şekilde tercih işlemleri tamamlanacaktır.

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden yapılacak olan tercihlerin sonucunun ise Haziran ayının ilk haftasında açıklanması beklenmektedir.

SONRAKİ HABER