2024 MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 yılı MEB EYKS ile ilgili olarak merak edilenler arttı. EYKS kapsamında merak edilenlere yanıt aranmaya devam ederken sonuçların açıklanacağı tarih de sorgulanan konular arasında yer aldı.

2024 MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından geçtiğimiz günlerde yapıldı. ÖSYM tarafından yapılan EKYS hakkında merak edilenler artarken bu sınavın sonuçlarının ne zaman açıklanacağı da merak edilenler arasındaki yerini aldı.

2024 MEB EKYS sınavı ile adaylar arasından müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı belirleneceği açıklanırken sınava katılım sağlayanlar ‘’'EKYS 2024 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

2024 MEB EKYS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2024 MEB EKYS başvuruları ÖSYM tarafından 4 - 11 Ocak tarihleri arasında alındı. Başvuruların ardından sınav giriş belgeleri yayımlanırken ÖSYM tarafından sınav gerçekleştirildi. 2024 MEB EKYS cevap anahtarı da erişime açılırken gözler bu kez EKYS sonuçlarına çevrildi.

2024 MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 18 Şubat tarihinde yapıldı. Sınav sonuçlarının 8 Mart 2024 tarihinde açıklanması beklenirken sonuçlar ÖSYM tarafından ilan edilecek. Adaylar ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER