2024 Lisans KPSS sınav giriş yerleri belli oldu! ÖSYM'den beklenen açıklama

Yüzbinlerce adayın merakla beklediği KPSS sınavı ile ilgili önemli bir paylaşım geldi. Yapılmasına çok az bir zaman kalan sıanva girecek adaylar bugünden itibaren hangi okulda soruları cevaplayacaklarını görecekler.

2024 Lisans KPSS sınav giriş yerleri belli oldu! ÖSYM'den beklenen açıklama

Memur olma hayali kuran milyonlarca insan için büyük bir anlam ifade eden KPSS sınavı 14 Temmuz günü gerçekleşecek. Hazırlıklarında sona gelen ve artık sınav gününü bekleyen adaylar için bir açıklama yayınlandı.

ÖSYM'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda "2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Oturumları Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı" denilerek adaylar bilgilendirdi.

Saat 10:00 itibariyle erişime açılan sınav giriş belgeleri ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi (AİS) üzerinden görüntülenebilecek.

2024 Lisans KPSS sınav giriş yerleri belli oldu! ÖSYM'den beklenen açıklama

ÖSYM'DEN UYARI

Söz konusu açıklamanın devamında ÖSYM'den vatandaşlara ciddi bir uyarı geldi. Sınava girişi bir kaç dakika ile kaçıran adaylar durumunun yaşanmamasını isteyen ÖSYM saatlere dikkat çekti. Yapılan uyarıda "14 Temmuz 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu için adaylar, saat 10.00’dan, 2024-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumu için saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır" denildi.

Sınav yerini gören adaylar, o yerlere nasıl gideceğine dair hazırlık yapmaya başladı. Uzmanlarda sınav yerine erkenden giderek olumsuz durum yaşanmasına karşı önlem alınmasası gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER