2024 LGS Lise taban puanları ve boş kontenjanlar açıklandı mı?

LGS tercih sonuçları için geri sayım sona erdi. Tercih işlemlerinin 17 Temmuz itibarıyla sona ermesinin ardından LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar yerleştikleri okulları gördükten hemen sonra lise taban puanları ve boş kontenjanları araştırmaya başladı.

2024 LGS Lise taban puanları ve boş kontenjanlar açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının yerleştirme sonuçları açıklandı. LGS tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona ererken 28 Haziran - 17 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen LGS tercih işlemlerinin ardından sıra yerleştirme sonuçlarına geldi. MEB'in son dakika duyurusu ile LGS sonuçları açıklandı.

LGS sonuçlarını öğrenen adaylar bu kez ''2024 LGS Lise taban puanları ve boş kontenjanlar açıklandı mı?'' sorularına yanıt aramaya başladı. LGS tercih sonuçları 22 Temmuz Pazartesi günü MEB tarafından adayların erişimine açıldı. LGS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından 2024 LGS boş kontenjanlar ve taban puanları araştırma konusu oldu.

LGS 2024 BOŞ KONTENJANLAR VE TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

LGS tercih sonuçları MEB tarafından 22 Temmuz Pazartesi adayların erişimine açıldı. Tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte 2024 LGS taban puanları ve boş kontenjanları merak edildi. MEB tarafından LGS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından boş kontenjanlar ve 2024 Lise taban puanları adayların erişimine açılacak. Konuyla ilgili resmi açıklama Milli Eğitim Bakanlığından gelecek.

SONRAKİ HABER