2024 KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman, giriş belgeleri ne zaman erişime açılacak?

Kamu personeli olmak isteyen binlerce kişi KPSS Ortaöğretim sınavı için başvuruda bulundu. Lise mezunlarının başvuru yapabildiği sınavın tarihi gündemde yer alırken sınav giriş belgelerinin erişime ne zaman açılacağı da sorgulanmaya başladı.

2024 KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman, giriş belgeleri ne zaman erişime açılacak?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim oturumu için geri sayım başladı. Sınava katılacak adaylar ''KPSS ortaöğretim ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu?'' gibi sorulara yanıt arıyor. KPSS Ortaöğretim sınavının ne zaman, saat kaçta düzenleneceği merak konusu olurken Ölçe, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sınav takvimine göre eylül ayında uygulanacak olan KPSS Ortaöğretim sınavı için heyecan arttı.

Sınava katılacak adaylar sınav giriş belgesini sorgularken KPSS Ortaöğretim sınav zamanı belli oldu. Sınav giriş yerleri ise henüz erişime açılmadı.

ÖSYM KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN, SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

2024 KPSS Ortaöğretim sınavı 15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşecek. Sınav giriş yerleri henüz erişime açılmadı. Sınavın saat 10.15'te başlayacağı açıklanırken 130 dakika sürecek. KPSS Ortaöğretim sınavının sonuçları 4 Ekim 2024 tarihinde ÖSYM AİS üzerinden erişime açılacak. Sınav giriş belgelerinin erişime açılması için açıklama beklenirken ÖSYM'nin açıklamaları da takip ediliyor. KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesinin bu hafta içinde açıklanması ve adayların erişimine açılması bekleniyor.

SONRAKİ HABER