2024 hac kura tarihleri belli oldu! Kuralar ne zaman çekilecek?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2024 yılı kura tarihlerinin belirlendiği öğrenildi.

2024 hac kura tarihleri belli oldu! Kuralar ne zaman çekilecek?

Dini vazifelerini yerine getirmek isteyen müslüman vatandaşlar tarafından her sene olduğu gibi bu sene de hac kuralarının ne zaman gerçekleştirileceği ve sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Tüm merak edilenlerin ardından bugün Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunuldu. Bu paylaşımda hem Diyanet İşleri tarafından kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı hem de sonuçların ne zaman açıklanacağı gibi sorulara yanıt verildi.

Bugün Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2024 yılı için kura tarihlerinin belirlendiği öğrenildi. kuraların ne zaman çekileceği ve hacca gitmek için kimlerin hak kazanacağı merak konusu oldu.

2024 HAC KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Konu ile ilgili Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Milyonlarca kardeşimizin hasretle beklediği 2024 Hac kurasını 2 Kasım Perşembe günü Diyanet İşleri Başkanlığımızda gerçekleştireceğiz inşallah. Yüce Rabb'imiz bu kutlu yolculuğa duyduğumuz özlemi, sevgiyi, muhabbeti gönlümüzden eksik eylemesin." şeklinde açıklamalara yer verildi.

Böylelikle bu sene 2 Kasım tarihinde hac kuralarının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirileceği öğrenildi.

2024 HAC KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan kuraların sonuçlarının ne zaman açıklanacağı da merak konusu olmuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre kura sonuçlarının yine 2 Kasım tarihinde saat 21:00'dan sonra açıklanacağı öğrenildi.

SONRAKİ HABER