2024 güncel köprü otoyol geçiş ücretleri ne kadar?

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geleceği iddiası sonrası araştırmalar da hız kazandı. Zam iddiasının yanı sıra güncel köprü ve otoyol geçiş ücretleri araştırılmaya başlandı.

2024 güncel köprü otoyol geçiş ücretleri ne kadar?

2024 yılı güncel köprü ve otoyol geçiş ücretleri araştırma konusu oldu. Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine temmuz ayında zam geleceği iddia edilirken bu iddia üzerine de araştırmalar başladı. Köprü ve otoyol geçiş ücretleri sorgulanan konuların başında yer alırken ''2024 güncel köprü otoyol geçiş ücretleri ne kadar?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı.

Köprü ve otoyollardan geçecek olanlar ücret araştırmalarına devam ederken zam iddiasının doğruluğu da merak konusu oldu. Zamla ilgili olarak yapılan araştırmalar devam ederken ''2024 Köprü ücretleri ne kadar? Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü güncel köprü - otoyol geçiş ücretleri kaç TL oldu?'' soruları da gündeme taşındı.

2024 GÜNCEL KÖPRÜ OTOYOL GEÇİŞ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sosyal medyada iddia edilen köprü ve otoyol geçiş ücretlerine ilişkin açıklamada bulundu. Köprü ve otoyol geçiş ücretleri merakla araştırılırken Karayolları Genel Müdürlüğü, Kamu-Özel Sektör İşbirliği Modeli ile yapılarak trafiğe açılan ve Görevli Şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerde geçiş ücretlerinde artış yapıldığını iddia eden haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Zam iddiası KGM tarafından yalanlanırken 2024 yılına ait ücretler araştırılmaya başladı. KGM, köprü ve otoyol geçiş ücretlerini şöyle duyurdu;

  • Osmangazi Köprüsü geçişinin 399 lira,
  • Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 49 TL,
  • 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçiş ücretinin de 419 TL olduğunu açıkladı.

Zam iddiası yalanlanırken memur ve emekli maaş zammı sonrası fiyatların güncellenebileceği ileri sürüldü.

SONRAKİ HABER