2024 GSB Yurt Time Spor başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK yurtlarında faaliyete geçen Yurt Time Projesinin ne anlama geldiği merak edilirken bir yandan da başvuruların alınması ile beraber sorular arttı. Başvuruların alınmasının ardından öğrenciler de sonuçların ne zaman açıklanacağına odaklandı.

2024 GSB Yurt Time Spor başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığına (GSB) bağlı olarak faaliyet gösteren Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler için birçok farklı projeye imza atılıyor. KYK yurtlarında kalan öğrencilerin spor faaliyetlerinde görev alabilmesi için hayat geçirilen GSB Yurt Time projesine ilişkin detaylar ve başvuru sonuçları merak ediliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurtlarında hayata geçirilen Yurt Time Projesi için başvurular alındı. Başvuruların sona ermesi ile beraber öğrenciler birçok faaliyette görev alıp bir yandan da harçlık çıkarmasına imkan sağlayan Yurt Time Spor ve Yurt Time Pro olarak iki farklı alanda gerçekleşen projenin başvurularının alınması ile adaylar, ‘’GSB Yurt Time projesi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

2024 GSB Yurt Time Spor başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

GSB YURT TİME SPOR PROJESİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Yurt Time Spor başvuruları 26 Ocak tarihinde sona erdi. Akademik başarı kriteri dikkate alınarak başvurular değerlendirilirken kütüphane, genç ofis, eğitim asistanlığı gibi yirmi altı farklı çalışma alanında öğrenciler çalışarak para kazanabiliyor. 26 Ocak Cuma günü sona eren başvuruların sonuçları henüz belli olmadı. Sonuçların önümüzdeki günlerde açıklanması beklenirken e-Devlet üzerinden erişim sağlanabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER