2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?

Amerika vatandaşı olmak isteyenlerin başvurduğu Green Card başvuru süreci tamamlandı. Green Card başvurularının sona ermesinin ardından sonuçların ne zaman ve nereden açıklanacağı sorgulanmaya başladı.

2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?

Amerika'dan vatandaşlık almak isteyenler her yıl açılan Green Card için başvuru yapıyor. Green Card başvurusu onaylananlar Amerika vatandaşlığı almaya hak kazanırken bu yıl başvuru süreci tamamlanan Green Card ile ilgili detaylar merak edildi.

Green Card (Yeşil Kart) sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edildi. ABD'de yasal olarak ikamet etmek ve çalışmak isteyenler için verilen göçmen vizesi olan Green Card için başvurular sona erdi. Ekim - Kasım aylarında yapılan Green Card başvuruları elektronik ortamda yapılırken baivuru sahipleri de sonuçların açıklanmasını bekliyor.

GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru sahipleri DV başvuru durumlarını ''https://dvprogram.state.gov/ESC/'' adresindeki Başvuru Durumu Kontrolü’ne tıklayarak kontrol edebilir. Katılımcıların Başvuru Durumu Kontrolü aracılığıyla bilgilerine erişebilmeleri için onay numaraları olması gerekirken Green Card başvuru sonuçlarına ''https://www.dvlottery.state.gov/'' adresi üzerinden ulaşılabiliyor.

2024-green-card-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-nasil-sorgulanir.jpg

Söz konusu sayfada “uyarı” imleci bulunuyor. Uyarı ise sonraki sayfa için “onay numarası, soyadı ve doğum tarihi”nin eksisiz bir şekilde doldurulmasını isterken bunları eksiksiz ve doğru şekilde dolduranlar da 'Continue' linkine tıklayarak sonuçlara ulaşım sağlayabiliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER