2024 EKPSS tercihleri sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kamu kurumlarında görev yapmak üzere engelli adayların başvuruları EKPSS adıyla alınmıştı. EKPSS tercihlerinin alınması ile beraber sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edildi.

2024 EKPSS tercihleri sonuçları ne zaman açıklanacak?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS), kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyen engelli bireylerin katılım sağladığı bir sınav olarak karşımıza çıkıyor. Kamu kurumlarında görevlendirilmek üzere personel alımı için tercih süreci tamamlanan EKPSS'nin 2024 tercih sonuçlarına ilişkin araştırmalar hız kazandı.

EKPSS kurası kapsamında engelli personel istihdam edilecek. EKPSS tercihlerini tamamlayan adaylar ise ‘’EKPSS tercih başvuru sonuçları açıklandı mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından alınan tercihler için gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrilirken ‘’2024 EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusunun yanıtını Haberankara.com okurları için derledik.

EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, EKPSS puan türü ile 2 bin 392 engelli kamu personeli alımı yapılacağını duyurmuştu. 2024 EKPSS kuralarıyla engelli personel yerleştirme ve tercih süreci 10 - 19 Ocak tarihlerinde tamamlandı. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı tercih işlemleri 19 Ocak tarihinde sona ererken sonuçlar henüz açıklanmadı. Sonuçların şubat ayı içeresinde açıklanması beklenirken ÖSYM'nin açıklayacağı sonuçlar için gözler yapılacak resmi açıklamaya çevrildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER