2024 EGM ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, nereden, nasıl sorgulanır?

2024 yılı EGM ÖGG sınavına ilişkin olarak merak edilenler artıyor. ÖGG hakkında merak edilenlere yanıt aranırken sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı, sonuçların da nereden sorgulanacağı araştırma konusu olmaya devam ediyor.

2024 EGM ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, nereden, nasıl sorgulanır?

İş arayan ve işsizlik sorununu çözmek üzere Özel Güvenlik Sınavı'na (ÖGG) katılım sağlayan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihe odaklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü ÖGG sonuçları için geri sayım başlarken adaylar da ‘’2024 EGM ÖGG ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, nereden, nasıl sorgulanır?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Adaylar sınav sonuçlarının açıklanacağı günü beklerken EGM, ÖGG 107. Dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Bununla beraber adaylar da ‘’ÖGG sınav sonuçları nereden, nasıl sorgulanır?'' sorusuna yanıt aramaaya başladı.

2024 ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖGG 107. Temel Eğitim Sınav sonuçlarının açıklanması için geri sayım sürüyor. EGM tarafından yayımlanan kılavuz bilgisine göre Özel Güvenlik Sınav sonuçları 15 Mart 2024 tarihinde açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sayfasında bulunan online işlemler bölümünden görüntüleyebilecek.

2024 EGM ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, nereden, nasıl sorgulanır?

ÖGG sınav sonuçları için EGM resmi internet sayfasında ilgili alana T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodunu yazarak sorgulama işlemi gerçekleştirilebilecek. Sonuçların açıklanmasının ardından sürece dair EGM'nin açıklama yapması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER