2024 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı ne zaman açıklanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan 8 bin personel alımına ilişkin detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Bakanlığın personel alımına dair bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken detaylar da merak edildi.

2024 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı ne zaman açıklanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımına ilişkin olarak yapılan açıklamalar gündemde yer ediniyor. Bakanlığın personel alımına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken 8 bin personel alımına dair sonuçların ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 8 bin sözleşmeli personel alımı için başvuru süreci tamamlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ilanının sonuçları beklenirken ‘’Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Personel alımı ilanları takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler tarafından 8 bin işçi alımına dair başvurular şubat - mart ayları arasında alındı.

2024 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı ne zaman açıklanacak?

Başvuruları alınan merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere personel alımı sonuç tarihi merak edildi. Bakanlık tarafından yapılan 8 bin sözleşmeli personel alımı başvuruları 21 Şubat - 11 Mart 2024 tarihleri arasında alınmıştı.

Sonuçların açıklanacağı için bir tarih paylaşımı gelmedi. Ancak sonuçların açıklanmasının ardından ‘’www.aile.gov.tr ve/veya www.aile.gov.tr/pgm'' adresi üzerinden sorgulama işlemi yapılabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER