2023 KPSS sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak?

KPSS sonuçları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. ÖSYM'nin yayımladığı sınav takvimindeki tarihe göre KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı adaylar tarafından sorgulanmaya başladı.

2023 KPSS sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak?

2023 KPSS sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? - Kamu kurumlarında çalışmak üzere Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Sınavı'nda ter döken milyonlarca adayın sonuç telaşı başladı. KPSS sonuçları ile ilgili araştırmalar devam ederken ''KPSS sonuçları ne zaman açıklanır? 2023 KPSS Lisans Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT sınav sonuçları bu hafta mı açıklanacak?'' soruları adaylar tarafından gündeme taşındı.

KPSS OTURUMLARI SONA ERDİ

  • Kamu Personel Seçme Sınavı 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) 23 Temmuz'da
  • Kamu Personel Seçme Sınavı 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) 1.Gün ve 2. Gün 29 - 30 Temmuz'da
  • Kamu Personel Seçme Sınavı 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınavı ise 6 Ağustos'ta tamamlandı. Bunun ardından sonuçlar için bekleyişe geçildi.

2023 KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

2023 KPSS oturumlarının sona ermesinin ardından adaylarda sonuç heyecanı başladı. KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusu gündeme gelirken ÖSYM konuya ilişkin cevabı yayımladığı takvim ile verdi. 2023 KPSS sonuçları 25 Ağustos 2023 tarihinde açıklanacak.

Adaylar sonuçlarına ÖSYM'nin Öğrenci Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden ulaşabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER