2023 Black Friday ne zaman, hangi tarihte, Kara Cuma indirimleri başladı mı?

Kasım ayında alışverişseverler Black Friday indirimlerini bekliyor. Black Friday indirimlerinde eksiklerini gidermek için bekleyen vatandaşlar bu indirimlerin hangi tarihte başlayacağını sorguluyor.

2023 Black Friday ne zaman, hangi tarihte, Kara Cuma indirimleri başladı mı?

Alışveriş tutkunları en çok kasım ayı içerisinde alışveriş yapıyor. Black friday indirimleri olarak adlandırılan ve Kara Cuma olarak da bilinen bu indirim günlerinin ne zamana denk geldiği araştırılıyor. Her yıl Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen Black Friday indirimleri kapsamında dünya genelinde birçok marka ve firma bugüne özel büyük indirimler sunuyor.

Alışveriş tutkunları hem eksiklerini gidermek hem de uygun fiyatlı alışverişin keyfini çıkarmak için kara cuma indirimlerini iple çekiyor. Kara cuma indirimlerini kaçırmak istemeyenler de araştırmalarına devam ediyor. Black Friday indirimleri her yıl Kasım ayı içerisinde gerçekleşirken alışveriş tutkunları, ''2023 Black Friday ne zaman, ayın kaçında, Black Friday indirimleri başladı mı?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

2023 BLACK FRİDAY - KARA CUMA NE ZAMAN?

''Black Friday başladı mı, ne zaman başlayacak?'' sorusu yanıt buldu. Alışveriş tutkunları tarafından yakından takip edilen black friday kapsamında dünya genelinde birçok mağaza ve e-ticaret sitesi özel indirimleri tüketicilere sunuyor.

2023-black-friday-ne-zaman-hangi-tarihte-kara-cuma-indirimleri-basladi-m.jpeg

Yılda bir kez gerçekleşen bu büyük indirim günlerinde alışveriş tutkunları ihtiyaçlarını daha ucuz fiyata alabilmek için harekete geçiyor.

Black Friday indirimleri bu yıl 24 Kasım tarihine denk geliyor. Black Friday indirimleri genelde bir gün sürerken yaşanan yoğunluk nedeniyle birçok marka ve mağaza kampanya sürelerini uzatabiliyor. Ancak yerli markalar genellikle kasım ayının 7 - 12'si arasında indirimli alışveriş imkanı sunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER