2023 2024 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları sona erdi. VGM burs başvurularının sona ermesi ile birlikte başvuru yapan adaylar da sonuçların ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı.

2023 2024 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı kapsamında ortaöğrenim, yükseköğrenim ve yabancı uyruklu yükseköğrenim öğrencileri Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) bursunu alabilmek için başvuruda bulundu. Üniversite öğrencileri geçtiğimiz günlerde Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvurularını tamamlarken sonuçlar için beklemeye başladı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilere verilen burs başvurularının da tamamlanması ile birlikte ''VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerinin başvuru yapabildiği VGM burs başvuru işlemlerine dair araştırmalar 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında merak konusu oldu. VGM burs başvuruları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için detayları Haberankara.com olarak derledik.

VGM BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

VGM burs başvurularının sona ermesiyle birlikte öğrencilerin gözü burs sonuçlarına çevrildi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ''Sona eren ortaöğrenim, yükseköğrenim ve yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine başlanmış olup yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları www.vgm.gov.tr üzerinden açıklanacaktır.'' ifadelerine yer verildi.

2023-2024-vgm-burs-basvuru-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak.jpg

VGM BURSU NE KADAR?

2023 - 2024 eğitim yılında verilecek eğitim yardımı/burs miktarları ortaöğrenim eğitim yardımı için aylık 750 TL, yükseköğrenim bursu için ise aylık bin 250TL olarak belirlendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER