20 Haziran kargolar ve PTT açık mı? Kargolar ve PTT çalışıyor mu?

9 günlük Kurban Bayramı tatili devam ederken 20 Haziran Perşembe günü bazı kurumların çalıştığı öğrenildi. Bu tarihte ise kargo ve PTT’nin açık olup olmadığını merak etti.

20 Haziran kargolar ve PTT açık mı? Kargolar ve PTT çalışıyor mu?

16 Haziran Pazar itibariyle başlayan 4 günlük Kurban Bayramı süresince birçok kurum faaliyetlerine ara verdi. Ancak bazı kurumlar 20 Haziran Perşembe tarihi itibariyle yeniden hizmete başladı. İnternet üzerinde de kargolar ve PTT’nin açık olup olmadığı merak edildi. 20 Haziran kargolar ve PTT açık mı? Kargolar ve PTT çalışıyor mu? Gibi aramalar internet üzerinde sıkça yapılmaya başladı.

20 HAZİRAN’DA KARGOLAR AÇIK MI?

''20 Haziran’da kargolar açık mı?'' sorusu bayram sonrasında da merak konusu oldu. Bayram süresince kapalı olan ve kargo gönderecek ya da kargosunun gelmesini bekleyen vatandaşlar internet üzerinde bu yöndeki aramalara başladı.

16-19 Haziran tarihleri içerisinde kapalı olan ve hizmet vermeyen karo şirketleri, 20 Haziran Perşembe tarihinden itibaren hizmetlerine yeniden başladı.

20 Haziran kargolar ve PTT açık mı? Kargolar ve PTT çalışıyor mu?

20 HAZİRAN’DA PTT AÇIK MI?

20 Haziran tarihinden itibaren kargo şirketleri yeniden hizmet vermeye devam ederken PTT şubelerinin bu tarihte de açık olup olmadığı merak edildi.

PTT şubeleri 20 Haziran’da da kapalı olmaya devam ederken şubelerin 24 Haziran tarihinden itibaren işlemlerine başlayacağı açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER