2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerimizin şehit olmasının ardından bugün 6 askerimizin daha şehadet haberi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere siyasiler, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yaptı.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi

Pençe - Kilit Harekatı devam ediyor. Irak'ın Kuzeyindeki bölücü terör örgütlerine yönelik Mehmetçiklerimiz sınır güvenliğimizi sağlamaya yönelik çalışmalarına devam ederken 22 ve 23 Aralık tarihlerinde art arda şehadet haberleri geldi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmalarda 2 günde 12 askerimiz şehit düştü. Şehit olan askerlerimiz için siyasiler, yayınladıkları mesajlarla taziyelerini iletti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, ne pahasına olursa olsun Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyecektir” mesajı verdi.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit olan askerlerimiz için taziyelerini ileterek, "Irak’ın kuzeyinde bölücü hainler tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet, makamları ali olsun" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde terör yapılanmasına müsaade edilmeyeceğini belirterek, "Bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır. Terörü kaynağında kurutma stratejimizi uygulamayı son terörist de bertaraf edilene kadar kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye, ne pahasına olursa olsun Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyecektir. Emperyalistlere taşeronluk yapan kiralık katil sürüleriyle mücadelemizden kesinlikle geri adım atmayacağız. Hem eli kanlı caniler hem de bölücü örgüte destek verenler bölgemizin geleceğinde teröre yer olmadığını er ya da geç anlayacaklardır. Sınırlarımız içinde ve dışında teröristlere nefes aldırmayan tüm güvenlik güçlerimize yüce Allah’tan muvaffakiyetler niyaz ediyorum. Allah kahraman askerlerimizi muzaffer eylesin” ifadelerine yer verdi.

SİYASİLERDEN TAZİYE MESAJI

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan askerler için siyasiler, yayınladıkları mesajlarla taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiğimize de Rabb’imden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 3

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, sevdiklerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Unutulmamalıdır ki, hiçbir hain saldırı Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini sarsamayacak, teröristlerin ve hamilerinin karanlık planları ülkemizin iradesini ve kararlılığını aşamayacaktır. Türkiye olarak hem sınırlarımız içinde hem de dışında terörün her türlüsüne karşı mücadelemize azim ve cesaretle devam edeceğiz” dedi.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 4

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun” denildi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehadete eren askerlerimize Allah'tan rahmet, kahramanlarımızın ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralanan askerimize acil şifa diliyorum” dedi.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 5

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’nde teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 6

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 7

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman evladımız şehit oldu, çatışmada yaralanan Mehmetçiklerimiz var. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun” denildi.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 8

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise yaptığı paylaşımda, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiğimizin bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Terörle mücadelemiz bu topraklardaki son terörist bertaraf edilinceye kadar kararlılıkla devam edecek. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı paylaşımda, “Acımız büyük. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, milletimize başsağlığı, yaralımıza da acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 10

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kahraman şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet, makamı ali olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 11

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; ‘’Pençe-Kilit Harekatı Operasyon bölgesinde hain terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucunda şehit olan altı askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerimize şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.'' dedi.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 12

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise ‘’Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan altı kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, sevenleri ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.'' ifadesini kullandı.

2 günde 12 askerimizi şehit verdik! Siyasilerden şehitlerimiz için taziye mesajı geldi - Resim : 13

Bölücü terör örgütlerinin saldırılarında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Haberankara.com olarak şehit ailelerine sabır diliyoruz. Türk Milletinin başı sağ olsun…

Haberankara.com

SONRAKİ HABER