2 Eylül bugün hava durumu! MGM Meteoroloji Ankara İstanbul İzmir Ordu Düzce bugünkü durum tahmini

Bugün hava durumu nasıl olacak sorusuna Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM yanıt verdi. Ankara hava durumu başta olmak üzere MGM bugün sel uyarısı yapılan iller, hangi illerde yağış bekleniyor, yağmur var belli oldu.

2 Eylül bugün hava durumu! MGM Meteoroloji Ankara İstanbul İzmir Ordu Düzce bugünkü durum tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM merakla beklenen 2 Eylül 2024 Salı günü hava durum tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda yine çok sayıda ilde yağış ve sel uyarısı yapıldı. Küresel iklim değişikliği Türkiye'yi olumsuz etkilemeye devam ederken aşırı sıcak havalar ve aniden bastıran yağışlar pek çok ilde etkili oldu. MGM 2 Eylül 2024 Pazartesi günü beklenen hava durumu tahmin raporu verisini yayımladı.

BUGÜN HAVA DURUMU! 2 EYLÜL 2024 SEL UYARISI YAPILAN İLLER HANGİLERİ, BUGÜN YAĞMUR YAĞIŞ VAR MI?

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde kuzey ilçeleri ve boğaz çevresi başta olmak üzere İstanbul il genelinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

2 Eylül bugün hava durumu! MGM Meteoroloji Ankara İstanbul İzmir Ordu Düzce bugünkü durum tahmini

Bugün Ankara, İstanbul, Ordu, Balıkesir, Karabük, Antalya başta olmak üzere pek çok ilde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken Karadeniz ve Akdeniz kıyı bölgesinde ise yerel kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Belirtilen illerde vatandaşların ve yerel yönetimlerin sel ve ani su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER