Alımlar içi yapılan açıklamada 2 belediyenin de personel alım başvurularının bugün başladığı ve 6 Şubat tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Deneyim şartının aranmadığı alımlarda yaş ve diğer özel şartlar da mevcut.
TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI
Temizlik işçisi alımı Hazro Belediyesi’ne yapılacak. Daimi olarak yapılacak alımda başvurular 6 Şubat’a kadar sürecek. Adaylar başvurularını “Şehitlik Cad. Hürriyet Mah. Kapı No:43 Hazro/Diyarbakır” adresine yapabilecek. İşte şartlar:
BEDEN İŞÇİSİ ALIMI
Eskişehir’de bulunan Mihalıççık Belediyesi beden işçisi alımı yapacak. 2 kişilik yapılacak alımda alımlar geçici olacak. Deneyim şartının aranmadığı beden işçisi alımı için adaylar başvurularını şahsen, “Camikebir Mah. Cumhuriyet Meydanı No:40 Mihalıççık/Eskişehir” adresine yapabilecek. Başvuru için adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde:
Genel olarak iki ilan için de adayların en az ilkokul mezunu olması ve alım yapılacak il ya da ilçe içerisinde oturuyor olması gerekiyor. Kimlik fotokopileri ile yapılacak olan başvuruda adli sicil kaydı ve sağlık raporunun da teslim edilmesi gerektiği belirtildi. Detaylar için İŞKUR'da yayımlanan ilan metinlerini takip edebilirsiniz.