19 Mayıs dershaneler, kurslar, özel dersler tatil mi, açık mı, kapalı mı olacak?

Resmi tatil günleri ile ilgili araştırmalar mesai saatleri için yapılıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için geri sayım başlarken dershaneler, kurslar ve özel dersler için tatil araştırması da başladı.

19 Mayıs dershaneler, kurslar, özel dersler tatil mi, açık mı, kapalı mı olacak?

Ülkemizde resmi tatillerde kurum ve kuruluşların çalışma durumları merak ediliyor. Kamu kurum ve kuruluşları resmi tatillerde kapalı olurken özel sektör için bu durum değişiklik gösteriyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için geri sayımın başladığı günlerdetatil araştırmalarında da artış yaşandı.

Bu yıl hafta sonu tatili pazar gününe denk gelen 19 Mayıs nedeniyle dershane veya kursa gidenlerin merakı arttı. ‘’19 Mayıs dershaneler, kurslar tatil mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Pazar günü dershaneler ve kurslar açık mı, kapalı mı olacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

19 MAYIS DERSHANELER, KURSLAR TATİL Mİ?

Resmi tatiller arasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı da yer alıyor. Resmi tatiller arasında yer alan 19 Mayıs için araştırmalar artarken bayram günü dershanesi veya kursu olan kişiler de buraların çalışma durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

19 Mayıs dershaneler, kurslar, özel dersler tatil mi, açık mı, kapalı mı olacak?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olmasından dolayı 19 Mayıs pazar günü dershaneler ve kurslar tatil olacak. 2024 de gerçekleşecek diğer resmi tatiller ise şöyle;

  • 15 Haziran Cumartesi: Kurban Bayramı arifesi
  • 16 Haziran Pazar: Kurban Bayramı 1. gün
  • 17 Haziran Pazartesi: Kurban Bayramı 2. gün
  • 18 Haziran Salı: Kurban Bayramı 3. gün
  • 19 Haziran Çarşamba: Kurban Bayramı 4. gün
  • 15 Temmuz Pazartesi: Demokrasi ve Milli Birlik Günü
  • 30 Ağustos Cuma: Zafer Bayramı
  • 29 Ekim Salı: Cumhuriyet Bayramı

Ardından ilk resmi tatil de yeni yılda yaşanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER