19 Eylül ne günü, önemi ne, resmi tatil mi?

19 Eylül ne günü sorusu sabah saatlerinden bu yana arama motorlarında hızla araştırılıyor. Belediyelerin peş peşe program hazırlaması ve resmi yetkililerin mesaj yayımlaması sonrasında 19 Eylül önemi ne sorusu gündem oldu.

19 Eylül ne günü, önemi ne, resmi tatil mi?

19 Eylül ne günü, tarihteki önemi ne sorusu hem veliler hem de öğrenciler tarafından araştırılıyor. Bu yıl Perşembe gününe denk gelen bu özel günde valiliklerin yapacağı etkinlik ve programlar mera ediliyor.

GAZİLER GÜNÜ MESAJLARI

Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. "Ama vatanım olmadan yaşayamam." diyen gazilerimiz vatan size minnettardır.

Başta Gazi M. Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele gazilerimize ve terörle mücadele gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

"Şehadeti göze alan, şehadet için yola çıkan, nasibine de "yaşarken alınabilecek en yüce paye" olarak gördüğümüz; başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin Gaziler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum..."

Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek tek birer onur abidemizdir. Kahramanlık günlerini şehit ve gazilerimize borçluyuz.

19 EYLÜL RESMİ TATİ Mİ?

19 Eylül Gaziler Günüdür. Resmi tatiller içerisinde yer almaz. Bugüne özel pek çok valilik çeşitli etkinliklerini duyuruyor. Kahraman gazilerimize devletimizin vermiş olduğu önemi daha iyi anlayabilmek adına 19 Eylül Gaziler Günü olarak her yıl kutlanmaktadır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER