18 - 19 Haziran bayramda kargolar çalışıyor mu?

Bayram günlerinde kargo şubelerinin çalışma durumları merak konusu oldu. 18 - 19 Haziran tarihlerinde kargo şirketlerinin dağıtım yapıp yapmayacağı merak konusu olmaya devam ederken detaylar da belli oldu.

18 - 19 Haziran bayramda kargolar çalışıyor mu?

Kurban Bayramı'nın idrak edildiği günlerde kargoların çalışma durumları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kargoların 18 ve 19 Haziran tarihlerinde açık olup olmadığı merak edilen konular arasında yer alırken ''18 - 19 Haziran bayramda kargolar çalışıyor mu?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı.

Bayramda kargo şubelerinin açık olup olmadığı ve dağıtıma devam edip etmedikleri merak ediliyor. Kurban Bayramı bu yıl 16 - 19 Haziran tarihleri arasında idrak edilirken bayram süresince kargo bekleyen ya da gönderim yapacak olan vatandaşlar, ''Kargo şubeleri açık mı, kargo şubeleri dağıtıma devam ediyor mu?'' sorularının yanıtını aramaya devam ediyor.

BAYRAMDA KARGO ŞUBELERİ BAYRAMDA AÇIK MI?

''Kargo şubeleri bayramda açık mı?'' sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bayram süresince kargo gönderecek ya da kargosunun gelmesini bekleyen vatandaşlar ''PTT, MNG, Sürat, Yurtiçi, Aras Kargo şubeleri açık mı, dağıtıma devam edecekler mi?'' sorularına yanıt arıyor.

18 - 19 Haziran bayramda kargolar çalışıyor mu?

Kargo şubeleri 16 - 19 Haziran tarihleri içerisinde kapalı olacak ve hizmet vermeyecek. MNG, Sürat, Yurtiçi, Aras Kargo, PTT kargo şubeleri bayram süresince dağıtım yapmıyor olacak. Kargo şubeleri 20 Haziran tarihinden itibaren yeniden hizmet vermeye devam edecek ve PTT şubelerinin ise 24 Haziran tarihinden itibaren işlemlerine başlayacak.

SONRAKİ HABER