17 yaşındaki genç inceleme bahanesiyle anahtarını aldığı TOGG'u pert etti!

Bugün akşam saatlerinde yaşanan olayda 17 yaşındaki genç, bir yakınının TOGG marka aracını incelemek için anahtarını alarak pert etti.

17 yaşındaki genç inceleme bahanesiyle anahtarını aldığı TOGG'u pert etti!

Eskişehir'in Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mahallesi Gündüz Ökçün Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda 17 yaşındaki bir genç, iddialara göre evine gittiği bir yakınının TOGG marka aracını incelemek istedi. E.H.İ. isimli çocuk, aracın sahibinden anahtarı alarak izinsiz bir şekilde ehliyetsiz bir şekilde trafiğe çıktı. Ardından direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeni ile de kaza yaptığı öğrenildi.

ARACIN PERTE ÇIKTIĞI ÖĞRENİLDİ!

17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından park halindeki 2 araç ile birlikte elektrik direğine çarparak aracı perte çıkardığı öğrenildi. Olay yerine gelen aracın sahibi aracının o halini görünce sinir krizi geçirdi.

Kaza yapan 17 yaşındaki E.İ.H yaralanarak hastaneye kaldırılırken, araç sahibi de olay yerindeki 112 sağlık ekiplerince sakinleştirildi. Kazada oldukça büyük hasar alan TOGG marka araç ise çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

SONRAKİ HABER